Egy az élet - ezt kell jól csinálni Egy.hu logó
Friss
Hirdetés
Rajzold le, mitől erős a Pista! – Indul Univer rajzpályázatunk, értékes nyereményekért
Gasztronómia

Rajzold le, mitől erős a Pista! – Indul Univer rajzpályázatunk, értékes nyereményekért

Így használd a zöldfűszereket húsok ízesítéséhez!
Gasztronómia

Így használd a zöldfűszereket húsok ízesítéséhez!

A mélyvöröstől a buborékokban kiteljesedő fehérborokig – kalandozás a cava hazájában
Gasztronómia

A mélyvöröstől a buborékokban kiteljesedő fehérborokig – kalandozás a cava hazájában

Ezt érdemes tudnod a mustárok kaviárjáról: mitől különleges a dijoni?
Gasztronómia

Ezt érdemes tudnod a mustárok kaviárjáról: mitől különleges a dijoni?

Szendvicsen túl: ötletek a kiegyensúlyozott iskolai tízóraihoz
Gasztronómia

Szendvicsen túl: ötletek a kiegyensúlyozott iskolai tízóraihoz

Egészben, befőttnek, lekvárnak, de még paradicsomosan is: receptek őszibarackhoz
Gasztronómia

Egészben, befőttnek, lekvárnak, de még paradicsomosan is: receptek őszibarackhoz

Kárpátaljai koktélparadicsom
Gasztronómia

Kárpátaljai koktélparadicsom

Terítéken a gomba – útmutatóval gombamérgezés esetére
Gasztronómia

Terítéken a gomba – útmutatóval gombamérgezés esetére

Mire tanít a betűmetsző szakácskönyve 300 év távlatából?
Gasztronómia

Mire tanít a betűmetsző szakácskönyve 300 év távlatából?

Tartósíts okosan: ne mondj le a vitaminokról a befőzéssel!
Gasztronómia

Tartósíts okosan: ne mondj le a vitaminokról a befőzéssel!

Ezért kellene több szedret fogyasztanunk!
Gasztronómia

Ezért kellene több szedret fogyasztanunk!

Mi mindent készíthetünk az augusztus vadon termő sztárjából, a húsos somból?
Gasztronómia

Mi mindent készíthetünk az augusztus vadon termő sztárjából, a húsos somból?

Nálatok tart-e még a római tál reneszánsza?
Gasztronómia

Nálatok tart-e még a római tál reneszánsza?

A nyár ízei befőttesüvegben – Michelin-csillagos ihlet otthonra
Gasztronómia

A nyár ízei befőttesüvegben – Michelin-csillagos ihlet otthonra

Kóstoltál már tönkéből vagy alakorból sütött kenyeret?
Gasztronómia

Kóstoltál már tönkéből vagy alakorból sütött kenyeret?

Kedvenc paradicsomos receptjeink: a paradicsomzselétől az aszalt paradicsomig
Gasztronómia

Kedvenc paradicsomos receptjeink: a paradicsomzselétől az aszalt paradicsomig

Receptek

Levesek

Saláták

Desszertek

Főételek

Hirdetés
Sajtételek kis könyve – sok érdekességgel
Gasztronómia

Sajtételek kis könyve – sok érdekességgel

Készüljenek hazai vajjal a legfinomabb fogások! (x)
Gasztronómia

Készüljenek hazai vajjal a legfinomabb fogások! (x)

A Föld ajándéka: a fokhagyma
Gasztronómia

A Föld ajándéka: a fokhagyma

Milyen bort kíván a desszert?
Gasztronómia

Milyen bort kíván a desszert?

Variációk pesztóra
Gasztronómia

Variációk pesztóra

Van, aki szódával szereti: a buborékvarázslattól a legújabb szódagépekig
Gasztronómia

Van, aki szódával szereti: a buborékvarázslattól a legújabb szódagépekig

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz
Gasztronómia

Így lehetsz profi kovászoló! – Buktatók, amikre érdemes odafigyelni, ha kovászkészítésbe kezdesz

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon
Gasztronómia

Vesevelő és más vese-mesék – Krúdy után, szabadon

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből
Gasztronómia

Izgalmas receptek szezonális zöldségeinkből

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre
Gasztronómia

Kis könyv a magyar hagymáról – variációk kedvencünkre

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből
Gasztronómia

Abszint, gin és a többiek – italok nyáresti beszélgetésekhez, gyógynövényekből

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek
Gasztronómia

Kevésből finomat: vasi és zalai parasztételek

Könyvek

Borbás Marcsi: Magyarország finom András-naptól vízkeresztig

10530.- Ft

Borbás Marcsi: Édes Békeidők II

7400.- Ft

Borbás Marcsi: Magyarország finom Határon túl és azon is túl Erdély

7400.- Ft

Hirdetés
Sütőtökös torta

Sütőtökös torta

Juhos József receptje

Sopszka zöldsaláta ágyon

Sopszka zöldsaláta ágyon

Sopszka saláta, ahogy Borbás Marcsi készíti

Harcsapaprikás túrós csuszával
Halak

Harcsapaprikás túrós csuszával

Borbás Marcsi receptje

Cigánypecsenye
Húsok

Cigánypecsenye

Borbás Marcsi receptje

Bolgár lecsó
Mentes

Bolgár lecsó

Borbás Marcsi receptje

Csokoládés tekerge
Kelt tészták

Csokoládés tekerge

Borbás Marcsi receptje

Hirdetés
Ugrás az oldal tetejére
Menü